Oppaat

Lemonsoftin julkaisemista whitepaper-oppaista saat syvällisempää tietoa hankintapäätöksen tueksi. Klikkaa otsikkoa, niin pääset lataaman oppaan.


Lemonsoft tilitoimistoissa

Tilitoimistojen rooli on viime vuosina muuttunut enemmän asiantuntijaksi. Asiakkaat odottavat reaaliaikaista informaatiota liiketoiminnastaan.


Tuotannonohjaus

Tuotannonohjauksen tavoitteena on varmistaa yrityksen toiminnan hallinta aina materiaalihallinnosta toimitukseen loppuasiakkaalle saakka. Oppaamme antaa sinulle kokonaiskuvan Lemonsoft-tuotannonohjauksen ominaisuuksista, käyttötarkoituksesta ja eduista yrityksesi liiketoiminnalle.


Dynaaminen raportointi

Liiketoimintapäätösten tekemistä helpottaa reaaliaikaiset ja havainnollistavat raportit. Tähän Lemonsoft tarjoaa vakioratkaisun, jota kutsumme Dynaamiseksi raportoinniksi.


LemonBI

Liiketoimintapäätösten tekeminen on huomattavasti helpompaa reaaliaikaisten ja havainnollistavien raporttien ja koontinäyttöjen avulla. Tähän Lemonsoft tarjoaa kattavan kokonaisratkaisun, jonka tuotenimenä toimii LemonBI.


LemonHUB

LemonHub on palvelu, joka yhdistää Lemonsoft-käyttäjät keskenään. Palvelun avulla voit lähettää ja vastaanottaa esimerkiksi verkkolaskuja, tilauksia ja vahvistuksia. Palvelus sisältää myös verkkopalkat ja perinnän tehostamisen.


Julkaisujärjestelmä ja hankintavaihtoehdot

Lemonsoftin hankinta- ja asennusvaihtoehdot tukevat yrityksesi IT-strategiaa riippumatta siitä, haluatko ensisijaisesti omistaa vai vuokrata käyttämäsi laitteistot ja ohjelmistot. Myös yrityksesi koko ja esimerkiksi tilitoimistosi rooli taloushallintopalvelusi tuottajana vaikuttavat siihen, mikä on järkevin valinta.


Suorituskyky ja skaalautuvuus

Toiminnanohjausjärjestelmän suorituskyky on oleellinen osa järjestelmän teknistä laatua. Suorituskyky heijastuu suoraan siihen, miten sujuvaa järjestelmän käyttö on, ja miten kauan yrityksen yksittäisten operatiivisten transaktioiden käsittely kestää.

Alustaratkaisut

Haluamme varmistaa parhaan mahdollisen konesaliratkaisun Lemonsoft-asiakkaille, joten tuotamme alustaratkaisut itse. Meille on tärkeää, että alustapalvelu on turvallinen, helppokäyttöinen ja mukautuu tarpeisiisi.